Kyo Kara Maoh

  Distribuiţi
  avatar
  Ayame
  newpie
  newpie

  Mesaje : 7
  Puncte : 2
  Data de inscriere : 29/03/2010
  Varsta : 23

  Kyo Kara Maoh

  Mesaj Scris de Ayame la data de 29/3/2010, 22:51

  Title:Kyo Kara Maoh
  Genres:aventure,comedy,fantasy
  Themes:bishounen

  Yuuri Shibuya este un baiat de 15 ani care duce o viata normala de adolescent, pana intr-o zi cand incearca sa salveze un coleg care era molestat de o gasca de rauvoitori. Colegul lui reuseste sa fuga dar acestia il baga pe Yuuri intr-o toaleta, cu capul in wc, este atras de canalizare si se trezeste intr-o noua lume asemanatoare cu Europa medievala, pe care, desi nu o cunoaste, crede ca este tot in Japonia in vreun parc de distractii.
  In acea lume oamenii si Mazoku (care erau tot oameni, dar cu puteri magice) se urau unii pe altii, Mazoku crezandu-se superiori iar oamenii ii considerau fapturi diavolesti. Datorita infatisarii sale, par si ochi negri (aspect foarte rar in acea lume), cativa slujitori regali Mazoku il duc pe Yuuri in palatul lor, adresandui-se cu "Majestate", deoarece el trebuie sa fie noul Maoh, rege al Mazoku-ilor. Crezad la inceput ca este o farsa, Yuuri va afla ca inainte sa se nasca el, in aceasta lume era un razboi cumplit si pentru a fi protejat spiritul Maoh acesta a fost trimis pe Pamant unde a fost intrupat in copilul nenascut care va deveni Yuuri Shibuya.
  In cele din urma Yuuri va accepta acest adevar, si desi neobisnuit cu regulile si obiceiurile acestei lumi, va accepta sa fie noul rege Maoh pentru a incerca sa aduca pacea intre oameni si Mazoku. Lucru destul de dificil deoarece au reguli de a nu intra in contact prietenos unii cu altii iar ura si tensiunile dintre acestia este puternica.
  Alaturi de prieteni credinciosi va trece prin multe situatii dificile unde va aduce dreptate si in cazuri extreme Yuuri isi va descoperi puterea magica a spiritului Maoh, prin care va salva multe situatii dificile in care sunt implicate persoane nevinovate.


  Eu i-as dat 10 acestui anime pentru ca mie chiar mia placut
  Are multe faze foarte amuzante,are actiune

  Il puteti vizeona aici : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
  sau aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

   Acum este: 20/1/2019, 18:50